Bundesliga: angol topklub érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt – sajtóhír

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.05.04. 15:59
null
Szoboszlai Dominikra Angliában is felfigyeltek (Fotó: Getty Images)
A német Sky Sports információi szerint az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United érdeklődik az RB Leipzig magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik iránt.

 

Philipp Hinze, a Sky Sports német újságírója arról számolt be a Twitteren, hogy Lipcséből erősítene az angol Premier League jelenlegi harmadik helyezett csapata, a Newcastle United.

Hinze két nevet említ, az egyik Amadou Haidara, a Leipzig mali védekező középpályása, a másik Szoboszlai Dominik. A „szarkák” többször megfigyelőket küldtek a Leipzig mérkőzéseire, akik élőben, hazai és idegenbeli találkozókon is kifejezetten erre a két játékosra koncentráltak. Az információk szerint az angolokat a magyar válogatott csapatkapitánya jobban érdekelte.

Szoboszlainak 2026 nyaráig érvényes szerződése van Lipcsében, így amennyiben az angol klub mindenképpen meg szeretné szerezni, akkor ki kell fizetnie a kivásárlási árát, amely 70 millió euró körül mozoghat.

Amióta Marco Rose átvette az RB Leipzig irányítását, Szoboszlai a német csapat egyik húzóemberévé lépett elő, ebben az idényben 41 meccsen lépett pályára, 7 gólt szerzett és 13 gólpasszt osztott ki.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik