Hamburg: illegális autóversenyzésben szenvedett balesetet a játékos

Vágólapra másolva!
2023.02.07. 11:17
null
A sérült BMW összetörte a buszmegálló ablakait is.(Fotó: Marius Rooer, MOPO)
Hétfő este súlyos baleset történt St. Pauliban, amelyet egy illegális verseny előzött meg a mopo.de értesülései szerint. A balesetet elszenvedő Jean-Luc Dompé volt, akit többek között csapattársa, William Mikelbrencis menekített el a helyszínről. Mind a ketten a Hamburger SV labdarúgói, a magyar válogatott Németh András csapattársai.


Hétfő este súlyos baleset történt St. Pauliban a Hafenstrassén. A balesetet állítólag illegális versenyzés előzte meg. A MOPO nevű német sajtóorgánum szerint Jean-Luc Dompé, a Hamburger SV futballistája ült egy BMW volánjánál, és egy buszmegállónak ütközött. Dompé elmenekült az eset helyszínéről, és csak a belvárosi lakásában találtak rá a rendőrök.

A szemtanúk szerint a BMW egy sárga Mercedesszel versenyzett. Dompét a Mercedes vitte el a helyszínről. Az autóban két személy is ült, az egyik William Mikelbrencis volt, akivel csapattársak. A verseny közben utas volt a Mercedesben Mikelbrencis, amelynek ő a tulajdonosa. A rendőrség szerint illegális autóversenyzés a vád a három személy ellen.

A 27 éves Dompé 13 mérkőzésen lépett pályára a mostani idényben, a 18 éves Mikelbrencis három találkozón lépett pályára ebben az idényben a német másodosztályban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik