Dortmund: a klub nem akarja elengedni Erling Haalandot

Vágólapra másolva!
2021.05.02. 16:39
null
Kehl szerint Haaland elkötelezettségéhez nem férhet kérdés (Fotó: AFP)
Sebastian Kehl, a Borussia Dortmund labdarúgóklub vezetőségi tagja kijelentette, hogy idén nyáron nem akarják elengedni Erling Haalandot, pedig tudják, hogy jelenleg ő a világ legkeresettebb csatára – adta hírül az MTI.

„Arra számítok, hogy Erling az új idényben is a Borussia Dortmundban játszik. Minden nap látom, és mondhatom, teljesen elkötelezett a klub iránt” – nyilatkozta Kehl.

A 20 éves norvég válogatott futballista az előző év elején igazolt a német csapathoz, amelyben azóta 56 mérkőzésen 53 gólt szerzett. Menedzsere, Mino Raiola a közelmúltban azt mondta, Haaland 2024-ig szóló szerződése ellenére már idén nyáron távozhat Dortmundból.

„Minden nagy klub őt akarja, és ha jön egy olyan jelentős egyesület, mint a Real Madrid vagy az FC Barcelona, akkor nehéz nemet mondani” – mondta Raiola.

Sebastian Kehl erre úgy reagált, nagyon jól ismerik Mino Raiolát, ezért a tőle származó furcsa kijelentéseken nem igazán lepődnek meg.

„Nem vagyunk naivak, és tudjuk, hogy a világ vitathatatlanul legfelkapottabb csatáráról beszélünk, és a spekulációknak nem lesz vége” – tette hozzá Kehl.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik