Bundesliga: a Leipzig 30 milló euróért veszi vissza Wernert a Chelsea-től – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.08.08. 15:17
null
Timo Werner visszavásárlásáról megegyezett a Leipzig a Chelsea-vel (Fotó: AFP)
A Sky Sports értesülései szerint az angol Chelsea megegyezett a német RB Leipziggel a válogatott csatár, Timo Werner visszaigazolásáról. Domenico Tedesco együttese a hírek szerint 30 millió euróért veszi vissza a labdarúgót, akiért két évvel ezelőtt 53 milliót fizettek a londoni „kékek“.

Timo Werner a német élvonalbeli bajnokságban (Bundesliga) 219 mérkőzésen 86 gólt és 42 gólpasszt jegyzett, s nagy reményekkel vásárolta meg őt a Chelsea 2020-ban 53 millió euróért. Azonban Londonban 89 találkozón csupán 23 gólt szerzett, a mögöttünk hagyott idényben pedig csak 15 meccsen lehetett a kezdőcsapat tagja, s négyszer volt eredményes.

Az első hírek szerint a Chelsea egy évre kölcsönbe adta volna a német támadót a Leipzignek, ám a felek végül megegyeztek Werner végleges klubváltásáról.

A Sky úgy tudja, a német egylet Wernerért 30 millió eurót, plusz bizonyos feltételek teljesülése esetén további bónuszokat fizet a Chelsea-nek, melynek menedzsere, Thomas Tuchel sem gördít akadályt a 26 éves támadó távozása elé, s nem nevezte őt az Everton elleni idénynyitó meccskeretébe sem.

Mint azt már korábban megírtuk, az átigazolásokban jártas olasz újságíró, Fabrizio Romano úgy tudja, Werner a személyes feltételekről már egy hónappal ezelőtt megegyezett a lipcsei vezetőkkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik