Beckenbauer nem sírna Demichelis után

Vágólapra másolva!
2010.08.24. 11:21
null
Vajon Demichelis (jobbra) meddig tartozik még<br />a bőrnadrágosok közé? (Fotó: Action Images)
K&ouml;nnyen lehet, hogy Mart&iacute;n Demichelis m&eacute;g a ny&aacute;ron t&aacute;vozik a Bayern M&uuml;nchentől, &aacute;m Franz Beckenbauer, a bajorok tiszteletbeli eln&ouml;ke szerint ezzel nem vesztene sokat a Bayern.

Demichelis távozása azt követően került napirendre a Bayernnél, hogy Louis van Gaal vezetőedző kijelentette: a mostani szezonban már nem az argentinnal képzeli el a kezdőcsapatát.

A Wolfsburg elleni idénynyitón Demichelis nem ült le a kispadra, miután megtudta, hogy nem lesz kezdő.

Az eset után még nagyobb a valószínűsége, hogy nem marad a bajor csapatnál. Érdeklődőben mindenesetre nincs hiány, a hírek szerint a Sevilla és az Atlético Madrid is szívesen látná a 29 éves játékost, aki 2003-ban került a River Plate-től Münchenbe.

„Az utóbbi években elég sokat hibázott, nem egyszer volt főszereplője olyan esetnek, amiből rosszul jött ki a csapat – jelezte Beckenbauer, hogy szerinte nem lenne nagy érvágás Demichelis távozása, majd rávilágított a játékos egyik negatív tulajdonságára. – Remek futballista, de csak a védelem közepén akar játszani, mert ott nem kell sokat futnia."

A Bayern sportigazgatójaként dolgozó Christian Nerlinger hamarosan leül tárgyalni a védővel, hogy megoldást találjon a problémára.

A Wolfsburg ellen 2–1-re megnyert meccsen Daniel van Buyten és Holger Badstuber szerepelt a védelem közepén, és a későbbiekben is ők alkothatják a „bőrnadrágosok" belső védőpárosát.

 

OLIC OTT LEHET A 'LAUTERN ELLENI MÉRKŐZÉSEN 

Jó hír a Bayern-szurkolók számára, hogy Ivica Olic a vártnál hamarabb visszatérhet. A horvát csatár a Szlovákia elleni válogatott mérkőzésen szenvedett térdsérülést, emiatt a Wolfsburg ellen nem is játszhatott, ám a Kaiserslautern elleni pénteki találkozón már számolhat vele Van Gaal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik