Bayern: újabb csapás, pozitív lett Thomas Müller vírustesztje

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.02.11. 10:58
null
Müllert is elveszíthette a Bayern... (Fotó: AFP)
Pozitív koronavírustesztet produkált a Bayern München alapembere, Thomas Müller – írja a Sky Sport. A klub-vb döntőjére készülő bajor együttes egyelőre hivatalosan nem erősítette meg az információt. Egyelőre kérdés, ha Müller valóban pozitív, milyen következményekkel járhat az a csapatra nézve.



Müller esete a Bild szerint több mint kérdőjeles, a lap azt írja, két pozitív és egy negatív tesztje is van az elmúlt 24 órából, a FIFA viszont nem akarja engedni játszatni a kétséges eredmény miatt. A támadót mindenesetre elkülönítették és egy másik hotelben várja, hogy megszülessen a végső döntés.

Az elmúlt hetekben Javi Martínez és Leon Goretzka is megfertőződött a Bayern futballistái közül, utóbbi két játékos így el sem utazott Katarba.

Nem Müller az egyetlen, akit jó eséllyel nélkülözni kénytelen Hansi Flick vezetőedző. A beszámolók szerint magánéleti okokból Jérome Boateng sem áll rendelkezésére a Tigres elleni fináléban.

A 32 éves játékos korábbi élettársa, Kasia Lenhardt minden bizonnyal öngyilkos lett – számolt be Boateng hazatérésének okáról még szerdán az Index. A Berlini Rendőrség tájékoztatása szerint a hatóságokhoz kedd este érkezett a bejelentés, idegenkezűségre pedig nem utal semmi.

A világbajnok labdarúgó február elején szakított korábbi kedvesével. A 25 éves modellnek egy fia is volt. Hansi Flick szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, Boateng bement a szobájába és kérte, hogy azonnal visszautazhasson Németországba.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik