Bayern München: Hoeness szerint közel az egyezség Heynckesszel

Vágólapra másolva!
2011.03.23. 16:41
Uli Hoeness, a Bayern München klubelnöke szerint közel az egyezség, amelynek értelmében Jupp Heynckes lesz a német labdarúgó-bajnokságban szereplő müncheni klub következő vezetőedzője.

„Mindkét fél kinyilvánította érdeklődését, és úgy gondolom, néhány napon belül pozitív fejlemények várhatók. Az igazgatóságnak nem lesz ellenvetése" – jelentette ki Uli Hoeness, a Bayern klubelnöke, általános menedzsere Osnabrückben járva.

Hoeness a közelmúltban konfliktusba keveredett a jelenlegi vezetőedzővel, Louis van Gaallal, ennek ellenére nem tekinti elhibázottnak két évvel ezelőtti szerződtetését.

„Minden szempontból helyes volt egy olyan futballtekintélyt idehozni, mint amilyen Van Gaal. Klinsmann szerződtetése ellenben hiba volt – utalt Hoeness a holland tréner elődjére, a 2006-os vb-n harmadik helyet elérő német válogatott szövetségi kapitányára. – A vb-szereplés mindenkit ámulatba ejtett, és senki sem vette észre, hogy a munka érdemi részét már akkor is Joachim Löw végezte."

Van Gaal szerződése nyárig szól. A Bayernnel tárgyaló Heynckes kétszer (1987–91, 2009) már volt a bajor klub edzője, kétszer bajnokságot nyert vele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik