A Bayern konkrét ajánlatott tett Rangnicknak – sajtóhír

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.04.25. 15:06
Ralf Rangnick német sajtóhírek szerint már ajánlatot is kapott a Bayern Münchentől (Fotó: Getty Images)
Német sajtóértesülések szerint a német labdarúgó-élvonalban szereplő FC Bayern München konkrét ajánlatot tett Ralf Rangnicknak, az osztrák válogatott szövetségi kapitányának.

 

A német Sport1 információi szerint a Bayern München szerződést ajánlott az osztrák válogatott szövetségi kapitányának, Ralf Rangnicknak. A napokban beszámoltunk róla, hogy a német rekordbajnok vezetőedzői posztjára a 65 éves német szakember a befutó.

Julian Nagelsmann hosszabbított a német válogatott élén, így lépett elő a sorban Rangnick, akinek 2026-ig szól a szerződése. A német portál kiemeli, hogy a Bayern Münchennek így ki kell vásárolnia Rangnickot a szerződéséből (a Salzburger Nachrichten szerint nyolc számjegyű összeget kér érte az osztrák szövetség), továbbá az edzővel is meg kell állapodnia. A hírek szerint a müncheniek engednek Rangnicknak, például a német edző az átigazolásokba is beleszólást kapna.

A Bayern keresi a klubtól nyáron távozó Thomas Tuchel utódját, a müncheniek érdeklődését Rangnick is megerősítette, azonban a jövőjével kapcsolatban óvatosan fogalmazott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik