Bayern: Boey és Neuer is megsérült, előbbi heteket hagy ki – hivatalos

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.03.20. 18:17
Manuel Neuer (Fotó: Getty Images)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) érdekelt Bayern München a hivatalos oldalán közölte, hogy kapusa, Manuel Neuer, illetve a balhátvéd Sacha Boey is combizomsérülést szenvedett.

A 37 éves Neuernek a német labdarúgó-válogatott edzésén szakadt el a bal combközelítő izma, így visszatért klubjához s kihagyja a Franciaország és Hollandia elleni felkészülési mérkőzéseket – olvasható a bajor klub közleményében, ahol viszont nem esik szó a világbajnok kapus visszatérésének dátumáról. Ezzel együtt Julian Nagelsmann, a németek szövetségi kapitánya úgy fogalmazott, hogy Neuer a válogatott meccsei mellett a Dortmund elleni rangadón sem léphet majd pályára. 

A Bayern München mindeközben azt is bejelentette, hogy edzés közben megsérült a télen a Galatasaraytól szerződtetett francia balbekk, Sacha Boey bal combhajlító izma is, miközben Nusszair Mazraui és Kingsley Coman ismét együtt dolgozott csapattársaival. A klub közlése szerint a 23 éves labdarúgóra többhetes (a Bild szerint hathetes) kényszerszünet vár.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik