Hertha: mellpacsinak indult, több gerinccsigolyája eltört a klubelnöknek

Vágólapra másolva!
2023.10.13. 13:56
Súlyos gerincsérülést szenvedett a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC elnöke, Kay Bernstein – a baleset meglehetősen szürreális esemény következtében történt.

Kay Bernstein a hivatalos X-csatornáján számolt be a kórházba kerülésének tényéről. Olyan fotót posztolt, amelyen mások mellett Dárdai Pál vezetőedző is mellette áll: „Balesetet szenvedtem, de a körülményekhez képest jól vagyok, vigyáznak rám. Ezért nagyon hálás vagyok!”Kay Bernstein a hivatalos X-csatornáján számolt be a kórházba kerülésének tényéről. Olyan fotót posztolt, amelyen mások mellett Dárdai Pál vezetőedző is mellette áll: „Balesetet szenvedtem, de a körülményekhez képest jól vagyok, vigyáznak rám. Ezért nagyon hálás vagyok!”


Nos, a klubelnök ugyan nem tér ki arra, miként sérült meg és mennyire súlyosan, a Bild tudni véli, hogy komoly gerincsérülést szenvedett, három csigolyája eltörött. A baleset mikéntje meglehetősen szürreális: elesett, miközben a klub jogi és emberi erőforrások igazgatójával, Marcus Beckerrel a folyosón felugorva mellpacsit adtak egymásnak.

Bernstein a lapnak elismerte e történteket, emellett az állapotáról is tájékoztatást adott: „Nagyon szerencsétlen baleset volt. Erős fájdalomcsillapítót szedek” – mondta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik