Videó: Szoboszlai ezért ünnepelte első találatát CR ikonikussá vált gólörömével

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.05.05. 15:21
A Német Kupa keddi elődöntőjében a Freiburg és a Leipzig találkozott egymással, és utóbbi 5–1-re nyert idegenben. A győztes csapatban Szoboszlai Dominik két gólt szerzett, a Freiburgban pedig Sallai Roland gólpasszt adott. A magyar válogatott duplázó csapatkapitánya elárulta, miért Cristiano Ronaldo ikonikussá vált gólörömével ünnepelte meg az első találatát – hívta fel a figyelmet a rblive.de.

„Ő a példaképem – jegyezte meg Szoboszlai Dominik.A barátaim a meccs előtt azt mondták nekem, hogy nem merek így ünnepelni, ha gólt lövök.”

Mint azt láthattuk, ez a feltételezés nem jött be, ugyanis 22 éves légiósunk nem sokat teketóriázott, az első gólja után azonnal bemutatta Cristiano Ronaldo gólörömét.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT!

NÉMET KUPA
ELŐDÖNTŐ
Freiburg–RB Leipzig 1–5 (0–4)

Freiburg,
Europa Park Stadion.Vezette: Jablonski
FREIBURG:Flekken – Kübler, Ginter, Lienhart – Sildillia (Grifo, 20.), Günter (Weisshaupt, 79.), Höfler, M. Eggestein (Keitel, a szünetben), Dóan (Sallai, a szünetben), Höler (Petersen, 76.) – Gregoritsch. Vezetőedző: Christian Streich
LEIPZIG:Blaswich – Henrichs, Orbán, Gvardiol, Halstenberg (Klostermann, 61.) – Laimer (Diallo, 87.), A. Haidara, Olmo (Simakan, 61.), Szoboszlai, Werner (Poulsen, 78.) – Nkunku (Raum, 61.). Vezetőedző: Marco Rose
Gólszerző:Gregoritsch (75.), ill. Olmo (13.), Henrichs (14.), Szoboszlai (37., 90+7. – a másodikat 11-esből), Nkunku (45+1.)
Kiállítva:Gvardiol (58.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik