RB Leipzig: Gulácsit újra megműtötték, az edzőtábor előtt – sajtóhír

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2023.01.03. 14:10
null
Gulácsi Péter visszatérése egyelőre várat magára (Fotó: Getty Images)
Elkezdődött a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig téli edzőtábora. Nem tudott elutazni a kerettel a csapatkapitány, Gulácsi Péter, akit újra megműtöttek – tudta meg a Bild című lap.

 

A forrás szerint Gulácsi Péter kisebb beavatkozáson esett át, a műtét bonyodalommentesen lezajlott. A magyar válogatott kapus állítólag most pihenésre szorul, majd január közepétől a Leipzig rehabilitációs központjában tovább dolgozhat a visszatérésén. Gulácsinak tavaly októberben szakadt el az elülső keresztszalagja a jobb térdében, azóta ez volt a 32 éves labdarúgó második operációja.

A lipcseiek számára egyáltalán nem biztató a helyzet a hiányzókat illetően, hiszen Gulácsin kívül a csapat egyik legjobba, a katari világbajnokságról is lemaradó Christopher Nkunku sem utazott el az edzőtáborba.

Ott van viszont Abu-Dzabiban Timo Werner, ám egyelőre csak egyéni edzésmunkát végez, David Raumhoz hasonlóan. Josko Gvardiol még pihen, miután a horvát válogatottal bronzéremig jutott Katarban.

A Bundesliga nem akármilyen párosítással tér vissza január 20-án, a Leipzig a címvédő Bayern Münchent fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik