Wolfsburg: a Manchester Citytől vettek U21-es Eb-győztes csatárt

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.07.16. 22:32
null
Lukas Nmecha a Wolfsburgban folytatja (Fotó: AFP)
A labdarúgó Bundesligában szereplő Wolfsburg a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Manchester Citytől távozó, az angol válogatottal U19-es, Németországgal U21-es Európa-bajnok támadót, Lukas Nmechát.

A 22 éves angol, majd német korosztályos válogatott támadó a Manchester Cityben nevelkedett, de a felnőttcsapatban mindössze három meccsen lépett pályára. Kölcsönben szerepelt már a Prestonnál, a Middlesbrough-nál és az Anderlechtnél is, a 2019–2020-as idényt pedig az őt most szerződtető Wolfsburgnál töltötte.

Az U19-es angol válogatottal Európa-bajnokságot nyert, majd miután a szigetországiak U21-es csapatában is bemutatkozott, végül úgy döntött, a német korosztályos válogatott mellett teszi le a voksát. Németországgal részt vett idén a részben magyar rendezésű U21-es kontinenstornán, amit meg is nyert, ráadásul ő szerezte a győztes gólt a portugálok elleni döntőben.

Sajtóhírek szerint a Wolfsburg 13 millió eurót fizetett Lukas Nmecha játékjogáért a Manchester Citynek.

 

 

Az átigazolási hírek terén mindig jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano úgy tudja, a Manchester Citynek van visszavásárlási opciója a német korosztályos válogatott futballistára.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik