Bayern: „A Bundesliga a világ három legjobb bajnokságának egyike”

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.11.06. 14:44
A német klubok előző szezonbeli csalódást keltő európai szereplése ellenére Javi Martínez, a Bayern München spanyol labdarúgója úgy véli: a Bundesliga a világ egyik legjobb bajnoksága.  

Számomra a spanyol és az angol élvonal mellett a világ három legjobb bajnoksága között van” – mondta egy lapinterjúban a 30 éves, válogatott játékos. Hozzátette: a korai világbajnoki búcsú ellenére is úgy véli, a német futball nagyon erős.Számomra a spanyol és az angol élvonal mellett a világ három legjobb bajnoksága között van” – mondta egy lapinterjúban a 30 éves, válogatott játékos. Hozzátette: a korai világbajnoki búcsú ellenére is úgy véli, a német futball nagyon erős.

Martínez szerint a különböző pontvadászatok összehasonlításában a Bundesliga egyik „ütőkártyája” a stadionokban uralkodó nagyszerű hangulat.

A játék színvonala, a telt házas stadionok, a remek szurkolók, az atmoszféra. Úgy gondolom, a labdarúgásban a drukkerek a legfontosabbak, és itt mindig tömve vannak az arénák. Ez nem mindenhol van így” – fogalmazott a spanyol védekező középpályás, aki 2012 óta játszik a Bayernnél.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik