Werder Bremen: Kleinheislert nem ismerkedni hívták Belekbe

Vágólapra másolva!
2016.01.12. 10:49
A héten csatlakozik a Werder Bremen keretéhez a törökországi Belekben Kleinheisler László, a Videoton FC válogatott futballistája. A fehérvári klub múlt hét szombaton jelentette be, hogy a német élvonalbeli brémai csapat hivatalos kikérőt küldött és engedélyt kapott Kleinheisler tesztelésére. A Werder sportigazgatója, Thomas Eichin a Weser Kuriernek elárulta, ismerkedésnél többről van szó.

„Nem az a célunk, hogy ideutaztassunk Belekbe játékosokat csak azért, hogy jobban megfigyelhessük őket és megismerkedjünk velük” – közölte Eichin a Weser Kurierrel. Eichin a Weser Kurierrel.

Kleinheisler a Videotonnál élő szerződéssel rendelkezik, amely 2016 nyarán jár le – tehát ha a Werder már a télen vele szeretné megerősíteni a középpályáját, fizetnie kell. Eichin vigyorogva felelt a kérdésre, hogy a brémai klub mennyire tágra lenne hajlandó kinyitni a pénztárcáját.

„Várjunk még ezzel egy kicsit, annyira nem vastag a pénztárcánk” – mondta.

A Nemzeti Sport Online információi szerint Kleinheisler kedden csatlakozik a Werder keretéhez, szerdán már együtt tréningezik a zöld-fehérekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik