Mainz: „Sajnálom, hogy nem készülhetek Szalaival”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.17. 14:43
A Wolfsburgtól a Mainzhoz szerződött német U21-es válogatott Sebastian Polter sajnálja, hogy nem edzhet és játszhat együtt Szalai Ádámmal, aki a Schalkéhoz szerződött.

„A Mainzban minden nap tanulok valami újat, nagyon érdekesek az edzések. Azt viszont sajnálom, hogynem készülhetek Szalai Ádámmal, nagyon jó lett volna tőle tanulni, kár, hogy nincs itt – mondta Sternnek az előző idényt kölcsönben a Nürnbergnél töltő, 26 mérkőzésen öt gólt szerző Polter. – Nem ugyanazon a poszton játszom, mint ő, klasszikus kilencesnek tartom magam." az előző idényt kölcsönben a Nürnbergnél töltő, 26 mérkőzésen öt gólt szerző Polter. – Nem ugyanazon a poszton játszom, mint ő, klasszikus kilencesnek tartom magam."

Polter a nyáron szerződtetett Dani Schahinnal versenyez a kezdőcsapatbeli tagságért centerben. A Kicker összeállítása szerint Szalai távozásával megváltozik a felállás is: a némiképp módosított 4–3–3-ban két hely biztos a szélen (Nicolai Müller és a szintén új szerzemény Okazaki Sindzsi), középen pedig alighanem a középpályára szívesen visszalépő, technikás Schahin lesz a befutó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik