Bundesliga: Stieber nem alszik, visszanézi még párszor gólját

Vágólapra másolva!
2012.11.03. 00:20
Az elszalasztott győzelmet sajnálja, szép góljának azonban természetesen nagyon örül Stieber Zoltán, a Greuther Fürth labdarúgócsapatának magyar szélsője. A Fürth a szintén újonc, a szezont remekül kezdő Eintracht Frankfurt otthonában harcolt ki 1–1-es döntetlent.

„Ma este nem sokat fogok aludni, és visszapörgetem párszor a gólt. Az elmúlt hetekben edzésen többször is szereztem ilyen gólt, és nagyon örülök, hogy élesben, meccsen is összejött. Nagyon idegesítő az első percben kapott gól, elaludtunk... A második félidőben sok lehetőségünk volt, de az utolsó passzok és a lövések nem jöttek össze” – idézi a szezonbeli második gólját szerző Stiebert a Fürth honlapja.

„Ha okosabban döntök, akkor a két ziccerből legalább egy gólt szerezhettem volna. Az elsőnél jobbra akartam elvinni a labdát, aztán megtorpantam – hiba, mert mindig az első megérzésre kell hallgatni. A másodiknál megpróbáltam átemelni a kapust, de nem jött be. Csatárként élnem kéne az ilyen ajándékokkal – ugyanolyan kegyetlenül ki kellett volna használnom, ahogy Zoltán tette. Abból a befejezésből lehet tanulni” – sajnálkozott a két nagy helyzetet is elrontó Gerald Asamoah.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik