Négy között a Kisvárda; Böde-Bíró Blanka kihagyja a norvégok elleni meccset

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2024.04.02. 23:13
null

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk: 

A Diósgyőr 29 éves védője, Szatmári Csaba szerint a ZTE FC elleni súlyos bajnoki vereség egyszeri kisiklás volt, és a kupamérkőzésen képesek lesznek legyőzni a Ferencvárost. Lapunknak elmondta, úgy készül, hogy a meccsen Varga Barnabással kell majd a legtöbb párharcot megvívnia, s pontosan tudja: nem lesz egyszerű dolga. „Természetesen a fővárosiak többi támadója is rendkívül veszélyes, csapatként kell megoldanunk ellenük a védekezést” – tette hozzá Szatmári Csaba, akit nagyon motivál és felpörget, ha tele van a stadion.

A Mosonmagyaróvár–Nyíregyháza NB II-es mérkőzésen Molnár Attila játékvezető a sípjába fújt, Novák Csanád rátalpalt a labdára, Nagy Dominik pedig egyből a hazaiak kapujába ívelt – mindössze négy másodperc játék után megszerezte a vezetést a Szpari. „Abszolút tudatos volt a lövés, ugyanis mindig megnézem a középkezdés előtt, hogy hol helyezkedik a kapus ”   – mondta lapunknak a nem mindennapi gólt szerző tízszeres válogatott Nagy Dominik.

Az olimpiai részvételt nemrég kiharcoló magyar kézilabda-válogatott 21 éves kapusa, Palasics Kristóf szépen veszi a lépcsőfokokat. A fiatal játékos az Európa-bajnokságnak kezdőkapusként vághatott neki, de a torna vakbélgyulladás miatt idő előtt véget ért neki. A műtét után négy héttel ismét a pályán volt klubjában, a CB Ciudad de Logronóban, amelynél a 2024–2025-ös évadban is kölcsönben szerepel a Telekom Veszprémtől.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik