Willi Orbán sérülése nem hiányzott; Bedi Bence: Jól jön a szünet a ZTE-nek

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2024.03.21. 23:11
null

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

A Telkiben megtartott sajtóbeszélgetésen, egy nappal a Törökország elleni felkészülési mérkőzés előtt arról is faggattuk Gulácsi Pétert, tudja-e már, hogy ő vagy Dibusz Dénes védi a magyar kaput. „A kapitány biztosan tudja… – válaszolta az RB Leipzig légiósa. – Az biztos, hogy két hónapja teljesen más volt a helyzetem, mint most, éppen ezért felesleges azon filozofálni, mi lesz újabb két hónap múlva az Európa-bajnokságon. Élvezem, hogy újra itt vagyok egészségesen. Ismét rendszeresen védek lipcsei klubcsapatomban, és sikeresek vagyunk.” A rutinos kapus másfél éve nem védett a válogatottban, és bár az utóbbi három összetartás alkalmával ott volt a telki edzőközpontban a társakkal, pontosan tudja, az nem volt több megelőlegezett bizalomnál.

Bedi Bence szerint jól jön a válogatott szünet a ZTE-nek. A téli szünetet még a kiesést jelentő tizenegyedik helyen töltötte a gárda, ám a kiváló tavaszi rajtnak köszönhetően most a bennmaradást érő tizedik helyen áll a tabellán, ráadásul kilenc pont az előnye a vonal alatti Kisvárda és Mezőkövesd előtt. Ám a szinte tökéletes kezdés után jöttek olyan meccsek, amelyek nem úgy sikerültek, ahogyan az egerszegiek tervezték. A kupából címvédőként kiestek, majd következett három nyeretlen NB I-es találkozó. Nem véletlen, hogy Bedi Bence szerint kifejezetten jól jött számukra a válogatott meccsek miatti bajnoki szünet. A középpályás szerződése amúgy a nyáron lejár...

Rudi Pozeg Vancas, a DVTK szlovén támadója imádja a természetet, Miskolc pedig azért is áll közel a szívéhez, mert hasonlít Ljubljanához. A 30 éves, egyszeres válogatott támadó az utóbbi időszakban a diósgyőri csapata húzóemberévé vált. A légiós tavaly nyáron került a klubhoz, első gólját már a bajnokság második fordulójában megszerezte; azóta hat bajnoki találatnál jár, ebből négyet tizenegyesből szerzett. Lapunknak arról is beszélt, hogy edzések után a büntetőrúgást is rendszeresen gyakorolja.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik