D. S. B.
2022.11.28 09:31 Frissítve: 2022.11.28 10:19

Videó: egy szurkoló a szögletzászlóval verte fejbe a török csapat kapusát

A 19. percben félbeszakadt a Göztepe–Altay török másodosztályú mérkőzés, amikor a vendégszurkolók petárdákat lőttek a hazai lelátó irányába, s több Göztepe-drukker megsérült. A pálya egyik sarkánál két mentőautó is volt, s amíg állt a játék, egy pályára rohanó hazai szimpatizáns felkapta az egyik szögletzászlót és tiszta erőből fejbe vágta az Altay kapusát, Ozan Evrim Özencet, aki az eset következtében négy centiméteres fejsérülést szenvedett.

Egy szögletzászlóval vágták fejben az Altay kapusát a Göztepe elleni mérkőzésen (Fotó: SportBible)

Sokkoló incidensek zavarták meg a Göztepe–Altay mérkőzést, amikor előbb a 19. percben a vendég szimpatizánsai petárdákat lőttek a hazai szurkolók közé és több Göztepe-drukker is megsérült.

Az eset miatt a játékvezető félbeszakította a mérkőzést, s két mentőautó is a sérülteket látta el a pálya egyik sarkában. Amíg állt a játék, az Altay kapusa is szemlélte az eseményeket, majd egy, a pályára sprintelő Göztepe-drukker felkapta a másik szögletzászlót és teljes erővel fejbe vágta az Altay 29 éves kapusát, Ozan Evrim Özencet, aki az eset következtében négy centiméteres fejsérülést szenvedett.

A játékvezető végül felfüggesztette a mérkőzést.

 

2023.02.06 13:12:26

Minden más foci nemzetisport.hu

Ryan Reynolds és Robert McElhenney színre lépésével új időszámítás kezdődött a Wrexham AFC-nél.

2023.02.06 22:51:16

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A nézőtéri magyargyalázás tűrhetetlenségét talán kevésbé vitatják, a mérkőzésmegszakítás mint megoldás viszont valószínűleg rövidesen a süllyesztőbe kerül, felülírják bizonyos anyagi érdekek. Konkrétan a találkozók tévéközvetítésének kérdése, a jogdíjtulajdonos ugyanis egyértelműen károsultnak nyilvánította magát, és alig burkoltan megfenyegette az érintetteket: a gyakorlat folytatása esetén újratárgyalják a feltételeket.

2023.02.05 22:16:33

Minden más foci nemzetisport.hu

Két hónapnyi kórházban töltött időszak után újra otthon az egykori tatabányai kedvenc.

2023.02.05 23:00:12

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A mismásolás tehát tort ül, így aztán természetes, hogy csak kevesen mondják, hogy hibáztam. Ott a tévedésük, hogy semmivel sem lesznek kevesebbek, ha a baklövéseikről beszélnek, ettől, úgymond, emberibb a történet, igaz, napjaink sportjában ez már nem­igen szempont.

2023.02.05 15:42:14

Minden más foci nemzetisport.hu

Zsarko Lazetics csapat első idegenbeli vereségét szenvedte el ebben az idényben.