Szerb Szuperliga: győzelemmel előzne a Topolya

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2020.10.25. 12:25
null
Szabó Zoltán együttese a legutóbbi két mérkőzésén kilenc gólt szerzett (Fotó: FK TSC)
A legutóbbi két mérkőzésén kilenc gólt szerző Topolyai SC a belgrádi Csukaricski együttesét fogadja hétfőn a szerb Szuperliga 12. fordulójában: ha a zentai Városi Stadionban 17 órakor kezdődő mérkőzést megnyeri a topolyai csapat, a táblázaton megelőzi a jelenleg nyolcadik helyen álló ellenfelét.

 

„A Csukaricski az előző és a most zajló idényben is kiválóan játszik. Nekünk meg kell ismételnünk a Novi Pazar és a Trayal elleni teljesítményünket, ugyanis ha ez sikerül, akkor begyűjthetjük a győzelemért járó három pontot” – nyilatkozta a találkozót megelőző sajtótájékoztatón Szabó Zoltán, a TSC szakvezetője.

„Ha célunk, hogy visszakerüljünk az élcsoportba, akkor a hazai mérkőzéseinket meg kell nyernünk” – mondta Janko Tumbaszevics, aki szerint sokat számít, hogy a Novi Pazarnak sikerült hét gólt lőniük, a krusevaci Trayal ellen pedig idegenben harcolták ki a továbbjutást a Szerb Kupában.

„Ha nyerünk, akkor nemcsak megelőzzük a Csukaricskit, hanem a táblázat felső felében foglalunk majd helyet, ezért színvonalas mérkőzésre számítok, amelynek a végén, remélem, mi örülünk majd” – nyilatkozta Bojan Balazs, a csapat védője.

A TSC tizenegy forduló után tizenhét ponttal a tizedik helyen áll, míg a tizennyolc pontos Csukaricski a nyolcadik pozíciót foglalja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik