Sportrádió: Fehér hollók vagyunk a bajnokságban – Diószegi László

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2023.02.02. 18:06
null
Diószegi László biztosra vette, hogy elhalasztják a döntést (Fotó: Földi Imre)
Ismét Diószegi László volt a Sportrádió vendége: a Sepsi OSK elnöke a csütörtöki Sport reggelben választ adott arra a kérdésre, hogy hol tart a székely klub és az FCU Craiova ügye – mint ismert, a két csapat összecsapását magyarellenes rigmusok miatt a játékvezető először félbeszakította, majd a 26. percben le is fújta a román Superligában.

 

Diószegi László szavaiból kiderül, hogy egyáltalán nem lepte őt meg a legfrissebb „fejlemény, amely nem más, mint a döntés elhalasztása.

„A bizottság szerdán ült össze, de én biztos voltam benne, hogy a döntéshozatalt elhalasztják. Ez meg is történt, méghozzá azzal az indoklással, hogy várják a Craiova bizonyítékait. A Napnál is világosabb, hogy mi történt, szóval nem tudom, mi lehet a markukban. Ez az ügy egyedülálló az országban, sőt talán egész Európában” – mondta a Sepsi tulajdonosa és egyben elnöke Harsányi Leventének és Risztov Évának.

Diószegi azt is elárulta, hogy leghamarabb mikor hozhatnak döntést az ügyben.

Ugyan vannak törvények, de itt állandóan a kiskapukat keresik. Kíváncsi vagyok, hogy február nyolcadikán megszületik-e a döntés vagy tovább húzzák az ügyet.”

Diószegi László feltárta, hogy nem beszélt a Craiova tulajdonosával, akinek unokatestvére a meccs után elnézést kért a magyarellenes rigmusokért.

Nem szoktunk beszélgetni egymással. Az igazság az, hogy mi fehér hollók vagyunk ebben a bajnokságban. Nekem egyetlen tulajdonos telefonszáma sincs meg, de ők sem igazán tartják a kapcsolatot egymás között. A Craiova tulajdonosának unokatestvére kinn volt a mérkőzésen, bocsánatot kért tőlem a történtekért. Aztán három óra múlva gyökeres változás következett be, elkezdtek támadni bennünket.”

A beszélgetést ide kattintva hallgathatja meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik