MLS: újabb világbajnok csapattársat kaphat a magyar válogatott támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.05. 11:09
null
Casillas a nyáron búcsút mondhat a Portónak (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülések szerint a nyáron csapatot vált a profi pályafutása ezredik mérkőzését a hét elején lejátszó Iker Casillas, aki a Real Madridnál eltöltött 25 év után 2015-ben igazolt a Portóhoz, amellyel tavaly kötött új szerződése a nyáron jár le.

A spanyol válogatottal 2010-ben világbajnokságot nyerő kiválóság mindenképpen távozni szeretne Portugáliából, s a migrantesdelbalon.com beszámolója szerint az amerikai profi bajnokságban (MLS) szereplő Chicago Fire csapatához igazolhat – a legendás kapus állítólag már közölte is a költözés hírét a családjával.

Mindez leghamarabb a szezon végén válhat valósággá, ami azt jelentheti, hogy a németekkel 2014-ben vb-címet nyerő Bastian Schweinsteiger után újabb világbajnok klubtársa lehet a Fire-nek, s így a magyar válogatott támadó Nikolics Nemanjának is.

Casillas tengeren túlra szerződése egyetlen esetben hiúsulhat meg a nyáron, mégpedig akkor, ha a 36 éves kapus esetleg olyan klubtól kap ajánlatot, amellyel a következő idényben a Bajnokok Ligájában szerepelhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik