Légiósok: az al-Vahda elköszönt Dzsudzsák Balázstól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.03. 12:02
Az Egyesült Arab Emirségekben szereplő al-Vahda labdarúgócsapata elköszönt Dzsudzsák Balázstól, aki két évig futballozott a klubban.

A magyar játékos szerződése június 30-án lejárt, így szabadon igazolhatóvá vált. Korábban beszámoltunk róla, hogy Georges Leekens volt magyar szövetségi kapitány a török Trabzonspornak ajánlotta a rutinos szélsőt. török Trabzonspornak ajánlotta a rutinos szélsőt.

„Itthon még nem beszéltem senkivel, de jelen pillanatban nem tervezem, hogy hazajövök, ameddig lehet, külföldön szeretném folytatni a pályafutásomat” – mondta egy hónappal ezelőtt a Rádió 1-nek Dzsudzsák Balázs.

A magyar válogatott csapatkapitánya a mögöttünk hagyott szezonban 20 bajnoki mérkőzésen hat góllal és nyolc gólpasszal zárt, csapata ezüstérmet szerzett.

Az al-Vahda megnyerte januárban a Szuperkupát (Dzsudzsák az 59. percben gólt szerzett a 2–0-ra megnyert meccsen), márciusban a Ligakupát, az Elnök-kupábanaz elődöntőig jutott – ott tizenegyesekkel maradt alul a gárda.

 

Al Wahda FC الوحدة on Twitter

يتقدم مجلس إدارة شركة نادي الوحدة لكرة القدم، وجماهيره الوفية بالشكر لكابتن منتخب المجر " بالاس جوجوك" على ما قدمه من جهود خلال مسيرته مع الفريق، متمنين له التوفيق والنجاح. #Thanks_Dzsudzsák #WHDFC



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik