Légiósok: Leekens Dzsudzsákot ajánlotta volt török klubjának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.26. 12:06
Egybehangzó sajtóhírek szerint a magyar válogatottól távozó Georges Leekens Dzsudzsák Balázst ajánlotta korábbi klubja, a támadót kereső török Trabzonspor figyelmébe. Több török oldal is arról ír, hogy az arab emírségekbeli al-Vahdától távozó szélső visszatérhet Törökországba, ahol korábban a Bursaspornál futballozott.

Több török oldal, így például a 61saat.com és a fotospor.com is arról ír, hogy a magyar válogatott éléről a napokban távozó belga Georges Leekens Dzsudzsák Balázst ajánlotta a török élvonalban az elmúlt szezont 5. helyen záró Trabzonspor figyelmébe. Leekens az 1992–1993-as szezonban dolgozott a török klubnál, és a jelek szerint máig jó kapcsolatot ápol az ottani vezetőkkel.

A beszámolók szerint Leekens hívta fel a klub képviselőinek figyelmét arra, hogy Dzsudzsák szabadon igazolható, ugyanis az al-Vahdánál lejárt a szerződése, így ingyen térhetne vissza Törökországba, ahol korábban a Bursaspornál szerepelt a 2015–2016-os szezonban.

Az már egy másik kérdés, hogy a Trabzonspor valóban tesz-e lépéseket Dzsudzsák szerződtetése érdekében, ugyanis értesüléseink szerint a török klub nem kezdeményezett tárgyalásokat.

Leekens és Dzsudzsák nem sokáig dolgozhatott együtt a magyar válogatottnál, de a szélső így is jó benyomást tett a szakemberre (Fotó: Tumbász Hédi)
Leekens és Dzsudzsák nem sokáig dolgozhatott együtt a magyar válogatottnál, de a szélső így is jó benyomást tett a szakemberre (Fotó: Tumbász Hédi)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik