Juve: C. Ronaldo közleményben reagált a nemi erőszak vádjára

Vágólapra másolva!
2018.10.03. 17:17
null
Cristiano Ronaldo és Kathryn Mayorga a Las Vegas-i klubban (thesun.co.uk)
Mint beszámoltunk róla, egy amerikai nő, Kathryn Mayorga nemi erőszak vádjával beperelte Cristiano Ronaldót. Nem sokkal később a Las Vegas-i rendőrség közleményben jelezte, hogy ismét nyomoz egy 2009-es szexuális zaklatási ügyben. A történtekre most a Juventus labdarúgója is reagált a Twitter-oldalán.

 

Néhány napja aSpiegelszámolt be arról, hogy egy Kathryn Mayorga nevű nő állítása szerint Cristiano Ronaldo 2009 nyarán megerőszakolta őt egy Las Vegas-i hotelszobában.

A vádra Cristiano Ronaldo két bejegyzésben, a Twitteren reagált.

„Határozottan visszautasítom az ellenem felhozott vádakat. A nemi erőszak egy gyalázatos bűn, amely ellenkezik mindazzal, amiben hiszek. Nem akarom táplálni azokat a spekulációkat, amelyeket azok terjesztenek rólam, akik az én káromon akarnak hírnevet szerezni maguknak. A tiszta lelkiismeretem lehetővé teszi, hogy nyugodtan várjam a vizsgálatok eredményét” – fogalmazott a Juventus labdarúgója.

Eközben a The Sun közzétett egy videót, amelyen Ronaldo és Kathryn Mayorga együtt táncol a Las Vegas-i klubban. A videót ide kattintva tekinthetik meg!

Cristiano Ronaldo on Twitter

I firmly deny the accusations being issued against me. Rape is an abominable crime that goes against everything that I am and believe in. Keen as I may be to clear my name, I refuse to feed the media spectacle created by people seeking to promote themselves at my expense.


Cristiano Ronaldo on Twitter

My clear conscious will thereby allow me to await with tranquillity the results of any and all investigations.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik