Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
nemzetisport.hu 2018.09.28 16:21 Frissítve: 2018.09.28 16:58

Juventus: nemi erőszak miatt perlik Cristiano Ronaldót!

Egy amerikai nő nemi erőszak vádjával beperelte Cristiano Ronaldót – erről ír aktuális számában a Spiegel.

 

Vajon mennyire lesz hatással C. Ronaldo teljesítményére a kirobbanó botrány?! (Fotó: AFP)

A hölgy Kathryn Mayorga, aki azt állítja, hogy az Európa-bajnok labdarúgó 2009-ben egy Las Vegas-i hotelszobában erőszakolta meg.

Kathryn Mayorga állítja, C. Ronaldo megerőszakolta őt (Fotó: Spiegel)

A német lap arról ír, hogy a nő és Cristiano Ronaldo aztán 2010-ben Nevada államban egy szerződést kötött, melynek értelmében a most 34 éves hölgy csöndben marad, cserébe pedig 375 ezer dollárt kap.

Ezt a megállapodást támadja most a nő és ügyvédje egy nevadai polgári perben. A hölgy azt mondja, hogy Ronaldo análisan erőszakolta meg, majd az eset után a labdarúgó megkérdezte, vannak-e fájdalmai, majd azt mondta neki, hogy 99 százalékban jó fiú, és nem tudja, mi a helyzet a maradék egy százalékkal.

A nő azt állítja, hogy féltette saját magát és családját, ezért írta alá a megállapodást, de a pénz nem segítette az életét. A hölgy most felmondott a munkahelyén (tanítónéni volt egy általános iskolában), mert elmondása szerint minden energiájára szükség lesz.

Cristiano Ronaldo tagadja a vádakat, ügyvédje szerint alaptalanul, igazságtalanságokkal vádolták meg ügyfelét és sértik a személyiségi jogait.