India: Zico vádol, Pirest lecsapta az ellenfél edzője?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.24. 12:04
null
Nem elég, hogy a Goa kikapott, a vádak szerint Pires még kapott is egyet (Fotó: ISL)
Robert Pires, az indiai profi bajnokságban (ISL) szereplő FC Goa világ- és Európa-bajnok francia támadója azt állítja: Antonio Lopez Habas, az Atlético de Kolkata edzője ököllel arcon verte őt. Az eset a két csapat csütörtöki mérkőzésén történt.

Pires vádját Zico, a Goa brazil edzője vitte a nyilvánosság elé. Elmondása szerint az Arsenal-legenda Pires már a találkozón szólt neki: Antonio López Habas, az Atlético de Kolkata trénere a szünetben a játékoskijáróban megütötte őt. Az ügyben mindkét csapat írt a liga fegyelmi bizottságának, és az eset a komisszárhoz került.

„Pires azt mondta, hogy az Atlético edzője ököllel arcon csapta őt, ez szégyenletes. Én csak azt mondom, amit a játékosom is nekem. Nem hiszem, hogy Pires hazudik és olyat állítana, ami valójában meg sem történt.”

Az eset kapcsán Utsav Parekh, a Kolkata társtulajdonosa a Telegraph-nak adott nyilatkozatot.

„Egyikünk sem volt jelen, amikor az állítólagos incidens történt. Írtunk az ISL-nek és várjuk, hogy kivizsgálják az ügyet. Nem lesz nehéz kideríteni az igazságot, mivel a biztonsági kamerák felvételei rendelkezésünkre állnak. Bármi is az igazság, a felvételekből hamarosan megtudjuk.”

A mérkőzést az Atlético de Kolkata nyerte meg 2–1-re, a volt brazil válogatott André Santos góljára Calvin Lobo egy duplával válaszolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik