H. D. 2021.04.23 15:12

Görögország: Bölöni Lászlót kirúgták a Panathinaikosztól – sajtóhír

Görög és román sajtóhírek szerint a 2020 októberében a Panathinaikosz vezetőedzőjének kinevezett Bölöni Lászlót menesztették, így a 68 éves szakember távozik a klubtól.

Sajtóhírek szerint menesztették Bölöni Lászlót (Fotó: Imago Images)

 

„A döntés végleges. Visszavonhatatlan” – kezdődik a sportime.gr cikke. A görög lap információja szerint a döntés nem a legutóbbi, AEK Athén elleni 1–1-es mérkőzést követően, hanem már az azt megelőző bajnoki, az Arisz elleni találkozó előtt megszületett.

Bölöni Lászlót 2020 októberében nevezték ki a Panathinaikosz vezetőedzőjének, a jó kezdés után azonban elmaradt az eredményes folytatás. A csapat nemrég kettős vereséggel búcsúzott el a Görög Kupától, a bajnokságban pedig a legutóbbi kilenc mérkőzéséből csak kettőt nyert meg, így az ötödik helyen áll, lemaradása pedig egyaránt hét pont a második Arisz, illetve harmadik helyet elfoglaló PAOK mögött.

A sport.ro is arról ír, hogy Jannisz Alafuzosz többségi tulajdonos döntése végleges. A román lap hozzáteszi, a játékosok is Bölöni menesztését kérték a tulajdonostól. A beszámoló szerint a felsőházi rájátszást még Bölönivel teljesíti a Panathinaikosz, ám május 16-án, az Olympiakosz elleni rangadót követően távozik a tréner.

Bölöni László menesztése már márciusban is felvetődött, akkor azonban nem vált hivatalossá a döntés.

A hírrel kapcsolatban megkerestük Bölöni Lászlót. Amint válaszol a kérdéseinkre, cikkünket frissítjük.

2021.09.27 00:10:59

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Alaphelyzet, hogy a tét növekedésével javul a teljesítmény, azonban gyakran megesik, hogy egy ponton túl az izgalmi állapot robban, utána egyre több lesz a hiba, mi több, le is blokkolhatunk.

2021.09.26 16:08:41

Minden más foci DUDUCZ TIBOR (összefoglaló), PÓR KÁROLY (percről percre)

A DAC a hétközi kupakiesés után a bajnokságban sem tudott javítani a Spartak Trnava ellen.

2021.09.25 18:47:00

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

Fiolic ritkán látható nagy gólt lőtt, a hajrában Zaper döntött: újabb fontos három pontot szerzett az Osijek.

2021.09.25 15:37:22

Minden más foci TŐKE JÁNOS (összefoglaló), SZABÓ RÓBERT (percről percre)

A második félidő elején döntötte el a három pont sorsát a topolyai együttes.

2021.09.24 23:47:47

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Hatvan visszavonult brit futballsztár – köztük Gary Lineker, Kevin Keegan és Chris Sutton – kezdeményezésére most vasárnap az angliai Spennymoor Town FC pályáján kísérleti jelleggel lejátsszák az első futballmeccset, amelyen tilos fejelni.