B. M./K. T. I. 2021.03.07 17:21 Frissítve: 2021.03.07 17:56

Görögország: a Pana menesztheti Bölöni Lászlót – sajtóhír

Görög sajtóhírekre hivatkozva több román sportportál is Bölöni László közelegő menesztéséről ír, miután az erdélyi magyar edző csapata, a Panathinaikosz már öt mérkőzés óta nyeretlen és csupán a 6. helyen áll a görög élvonalban. A Telekom Sport televízió és a Prosport portál is azt állítja, Razvan Lucescu lehet Bölöni utódja az athéni klubnál. 

 

Bölöni az ősszel szerződött a Panathinaikoszhoz és 2022 nyaráig szóló szerződése van, de a román lapok által idézett görög források szerint elvesztette uralmát az öltöző felett. „Hamarosan bejelentik az edző távozását. Bölöni elvesztette az öltözőt, és a Panathinaikosznak súlyos belső problémái vannak” – írja az Ethnos.gr.

A jelenleg klub nélküli, de 2019-ben a PAOK-kal görög bajnokságot nyerő Lucescu kinevezését pedig a Sport24 görög portál szellőztette meg. Utóbbi a Kosztasz Gulisz által jegyzett véleménycikkben bírálta Bölöni athéni munkásságát, őskőkorszakinak nevezve a Panathinaikosz játékstílusát.

A sajtóhírekkel kapcsolatban a Nemzeti Sport kereste Bölöni Lászlót, akit egyelőre nem ért el.

2023.02.06 13:12:26

Minden más foci nemzetisport.hu

Ryan Reynolds és Robert McElhenney színre lépésével új időszámítás kezdődött a Wrexham AFC-nél.

2023.02.06 22:51:16

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A nézőtéri magyargyalázás tűrhetetlenségét talán kevésbé vitatják, a mérkőzésmegszakítás mint megoldás viszont valószínűleg rövidesen a süllyesztőbe kerül, felülírják bizonyos anyagi érdekek. Konkrétan a találkozók tévéközvetítésének kérdése, a jogdíjtulajdonos ugyanis egyértelműen károsultnak nyilvánította magát, és alig burkoltan megfenyegette az érintetteket: a gyakorlat folytatása esetén újratárgyalják a feltételeket.

2023.02.05 22:16:33

Minden más foci nemzetisport.hu

Két hónapnyi kórházban töltött időszak után újra otthon az egykori tatabányai kedvenc.

2023.02.05 23:00:12

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A mismásolás tehát tort ül, így aztán természetes, hogy csak kevesen mondják, hogy hibáztam. Ott a tévedésük, hogy semmivel sem lesznek kevesebbek, ha a baklövéseikről beszélnek, ettől, úgymond, emberibb a történet, igaz, napjaink sportjában ez már nem­igen szempont.