FIFA-gála: még három napig lehet szavazni a legjobbakra

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2020.12.06. 10:13
null
Az idei gála a korábbiaktól eltérően online lesz (Fotó: AFP, 2019)
A France Football-lal ellentétben a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) az idén is díjazza az elmúlt év legjobbjait. A legjobb férfi játékos, a legjobb férfi kapus és a legjobb férfi edző esetében (is) a válogatottak szövetségi kapitányai, a válogatottak csapatkapitányai, a média választott képviselői mellett a szurkolók szavazata (amelyet a FIFA internetes oldalán adhatnak le) ugyancsak számít. Magyarországról Marco Rossi és Szalai Ádám mellett a Nemzeti Sport munkatársa, Szeli Mátyás voksol ezen kategóriákban, és lapunk idén is úgy döntött, hogy kikéri az olvasók tanácsait is, mielőtt leadná a magyar szavazatot.

Avoksolás december 9-ig tart, a kategóriák döntőseinek névsorát ezt követően hozzák nyilvánosságra, a virtuális díjátadó pedig december 17-én lesz.A szavazóknak a 2019. július 20. és a 2020. október 7. közötti időszakot kell figyelembe venniük.

A zsűritagok a végeredmény ismertetéséig nem hozhatják nyilvánosságra szavazatukat, és azt sem ígérhetjük, hogy munkatársunk arra voksol, akit a legtöbben ajánlanak figyelmébe kedves olvasóink.

Mint ismert, az online gálán többek között az év góljának járó Puskás-díjat is kiosztják, ezen elismerés esetében a FIFA tizenegyes listájáról a szurkolók szavazatai alapján választják ki a három legszebbet, a végelszámolásnál a drukkerek voksai 50 százalékban esnek latba, a másik 50 százalékot a szervezet által felkért szakértők szavazatai teszik ki.

SZAVAZÁS

Ön szerint ki legyen az év játékosa a FIFA-nál?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

SZAVAZÁS

Ön szerint ki legyen az év legjobb kapusa a FIFA-nál?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

SZAVAZÁS

Ön szerint ki legyen az év edzője a FIFA-nál?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik