Dortmund: a Liverpool kiszállt, a Real Madrid a favorit Bellingham szerződtetéséért

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.04.12. 10:42
null
Túl drága, ezért úszik el Bellingham régi álma, hogy az Anfielden játszhasson? (Fotó: Getty Images)
Egybehangzó brit sajtóértesülések és Fabrizio Romano információi alapján a Liverpool kiszállt a dortmundi Jude Bellingham átigazolásáért folyó versenyből. Úgy tűnik, a Real Madrid vagy a Manchester City lehet a befutó. 


Kedd este egységesen arról számolt be a brit média, majd az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is, hogy a középpályásgondokkal küzdő Liverpool kiszállt a 19 éves angol válogatott Jude Bellingham szerződtetéséért folyó versenyből, mert sokallja az érte kért összeget.

A Borussia Dortmund fiatal sztárjának lehetséges átigazolása az előttünk álló nyár egyik legforróbb témája lehet, hiszen szinte az összes topklubot szóba hozták már vele legalább egyszer. A teljesítményét (klub és válogatott szinten egyaránt) elnézve ez nem meglepő, a kérdés csak az, pontosan mennyit kér érte a BVB, amely ezúttal nem követte el azt a hibát (lásd Erling Haaland), hogy fix kivásárlási díjat rögzített a szerződésébe.

A jelenlegi sajtóhírek alapján a Bellingham-csomag nagyjából 130 millió euró lenne bónuszokkal együtt, s ebben még nincs benne a játékos fizetése, ami vélhetően évi 10 millió eurós nagyságrend.

Jelenleg a Real Madrid és a Manchester City tűnik egyedül reális opciónak Bellingham számára. Spanyol lapok szerint a madridiak már dolgoznak is egy ajánlattételen.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik