nemzetisport.hu
2017.08.21 20:38 Frissítve: 2017.08.21 21:03

Anglia: Ferdinand tagadja, hogy Gascoigne a péniszét fogdosta

Fénykorában nemcsak korának egyik legzseniálisabb játékosa volt az 57-szeres angol válogatott Paul Gascoigne, aki többek között megfordult a Tottenhamnél, a Rangersnél és a Laziónál is, hanem az öltözői szívatások és a csapattársak zrikálásában is igazán magas minőséget képviselt. A legújabb akciója az idén 50 éves egykori legendának vagy igaz, vagy zseniális trollkodás, vagy ismét az évtizedek óta rajta uralkodó alkoholizmusa mondatta el vele a korábbi válogatott csapattársával kapcsolatos babonát.

 

Az nem derült ki, hogy melyik kezével kellett a szerencsehozó érintést végrehajtania... (Fotó: AFP)

 

Paul Gascoigne a tavaly elhunyt unokaöccse nevét viselő alapítvány adománygyűjtő estélyén lépett színpadra, ahol előadta az alábbi bizarr történetet, amelynek főszereplője korábbi válogatottbeli csapattársa, Les Ferdinand, pontosabban az ő férfiassága.

Gazza azt állította, hogy a válogatott meccsei előtt, minden alkalommal megfogta Ferdinand legnemesebb szervét, mert ez a mozdulat számára jó szerencsét hoz.

Gascoigne szerint amikor először látta az öltözőben Ferdinandot anyaszült meztelenül, akkor méretei olyannyira lenyűgözték, hogy azt kérte az első válogatott meccsei idejében még a QPR-ban futballozó csatártól, hogy hadd fogja meg – Ferdinand pedig ebbe bele is egyezett.

Noha Ferdinand tagadja a történetet, Gascoigne állítja, miután az első érintést követő mérkőzésen jól játszott és gólt lőtt, ezt követően minden meccs előtt kötelező volt a tapizás.

„Egy idő után már minden válogatott meccs előtt bevett szokássá vált, Les sietve odajött hozzám, hogy essünk túl rajta, nekem meg jól ment a játék, szóval működött a dolog” – fejtegette Gazza.

Amikor aztán Les Ferdinandot szembesítették a sztorival, a Premier League történetének 10 000. gólját szerző támadó harsány kacagásban tört ki.

„Ez teljes képtelenség. Sohasem történt ilyesmi. Szerintem ezt Gazza csak képzeli” – cáfolt Ferdinand.

Könnyen lehet, hogy a végén kiderül, hogy a 17-szeres angol válogatott csatárnak lesz igaza – habár mit várhatunk egy figurától, aki az utcán kiveszi a légkalapácsot egy építőmunkás kezéből, és nekiáll törni a járdát, mert ki akarja próbálni? Vagy aki beleszagol a játékvezető hónaljába, amikor az közvetett szabadrúgást ítél? Vagy aki egy sor napágyat kibérel színes bőrű csapattársának? Vagy akiről a Newcastle korabeli elnöke azt mondta: „olyan, mint George Best, csak agy nélkül”?

2023.02.05 15:42:14

Minden más foci nemzetisport.hu

Zsarko Lazetics csapat első idegenbeli vereségét szenvedte el ebben az idényben.

2023.02.05 14:18:15

Minden más foci nemzetisport.hu

Ezzel egyenlített a házigazda Mioveni a felsőházi rájátszására hajtó székelyföldi csapat ellen.

2023.02.04 14:20:35

Minden más foci nemzetisport.hu

Nagyon nem ment az NK Osijeknek Zágrábban a Lokomotiva ellen, megérdemelten nyertek a hazaiak.

2023.02.03 19:39:43

Minden más foci nemzetisport.hu

Így sakkozta ki magát a futballelitből a szaúd-arábiai Al-Naszrhoz szerződő Cristiano Ronaldo.

2023.02.03 19:05:32

Minden más foci nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Feláldozható-e az élvezeti faktor az igazságosság oltárán?