Álomcsapat: csak Messi maradt, C. Ronaldo visszakerült

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.02. 16:41
Az Európai Sport Média szervezet (ESM) tagjai, köztük a Nemzeti Sport, ezúttal is szavaztak a hónap álomcsapatáról: márciusban hét labdarúgóklub képviselteti magát az álom tizenegyben, míg a játékosok közül a legtöbb voksot Lionel Messi kapta, 13 médium adta le rá a voksát.

A februári álomcsapatból is egyedül a Barcelona argentin klasszisa maradt, míg Cristiano Ronaldo visszakerült. A katalánok három játékost adnak az álom tizenegybe, az Atlético Madrid és a Liverpool két-két, az Everton, a Juventus, a Manchester City és a Real Madrid egy-egy játékossal képviselteti magát. februári álomcsapatból is egyedül a Barcelona argentin klasszisa maradt, míg Cristiano Ronaldo visszakerült. A katalánok három játékost adnak az álom tizenegybe, az Atlético Madrid és a Liverpool két-két, az Everton, a Juventus, a Manchester City és a Real Madrid egy-egy játékossal képviselteti magát.

MÁRCIUS ÁLOMCSAPATA AZ ESM SZERINT
Thibaut Courtois (Atlético Madrid) – Martin Skrtel (Liverpool), Gerard Piqué (Barcelona), Diego Godin (Atlético Madrid), Leighton Baines (Everton) – Andrea Pirlo (Juventus), Yaya Touré (Manchester City), Andrés Iniesta (Barcelona) – Lionel Messi (Barcelona), Luís Suárez (Liverpool), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik