Álomcsapat: Cristiano Ronaldo kikerült, Messi berobbant

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.05. 12:59
Az Európai Sport Média szervezet (ESM) tagjai, köztük a Nemzeti Sport, ezúttal is szavaztak a hónap álomcsapatáról: februárban hat labdarúgóklub képviselteti magát az álomtizenegyben, míg a játékosok közül a legtöbb voksot Zlatan Ibrahimovic kapta.

A Paris Saint-Germain svéd világklasszisára a szavazásban részt vevő médiumok közül 12 adta a voksát, az utána következő Daniel Sturridgre-ra pedig kilenc.

A januári álomcsapatból egyedül a Real Madrid védője, Pepe került be a februáriba is. A Real mellett a Bayern München, a Barcelona, a Chelsea és a PSG ad két játékost a csapatba, míg a tizenegyedik tag a liverpooli Sturridge.

Cristiano Ronaldo eltiltás miatt keveset játszott, így kikerült az álomcsapatból, bekerült viszont nagy spanyolországi riválisa, a legutóbbi hat meccsén rendre a kapuba találó, összesen nyolc gólt szerző Lionel Messi.

FEBRUÁR ÁLOMCSAPATA AZ ESM SZERINT
Manuel Neuer (Bayern München) – Braniszlav Ivanovics (Chelsea), Pepe (Real Madrid), Thiago Silva (PSG), Dani Alves (Barcelona) – Eden Hazard (Chelsea), Luka Modric (Real Madrid), Philipp Lahm (Bayern München) – Daniel Sturridge (Liverpool), Zlatan Ibrahimovic (PSG), Lionel Messi (Barcelona)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik