Ajax: Erik ten Hag három évvel hosszabbított – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.20. 14:14
null
A találgatások ellenére az Ajax vezetőedzője marad Erik ten Hag (Fotó: AFP)
Erik ten Hag vezetőedző 2022-ig hosszabbított az Ajax labdarúgócsapatával, miután bajnoki címet nyert és Holland Kupa-sikert ünnepelhetett Amszterdamban. A holland tréner idén BL-elődöntőbe vezette a fiatal csapatot.

 

Az szinte bizonyos, hogy a fiatal tehetségeket sorra viszik majd el a topklubok, a holland vezetőedző azonban biztosan marad a kispadon, ugyanis csütörtökön az Ajax hivatalos oldalán bejelentette, hogy 2022-ig új szerződést írt alá Erik ten Hag.

A holland szakember 2018 januárjában vette át az Ajax irányítását. Az elmúlt idényben sikert sikerre halmozott fiatal gárdájával, rendkívül látványos futballal megnyerte az Eredivisie-t és a Holland Kupát, továbbá olyan nagycsapatokat ejtett ki az amszterdami egyesület a Bajnokok Ligájában, mint a Real Madrid és a Juventus.

Az Ajax az elődöntőben drámai körülmények között esett ki a Tottenham Hotspurrel szemben, ám így sem lehet elvenni tőle a szemkápráztató játékot, valamint azt sem, hogy ismét Európa futballtérképére helyezte a klubot, ebben pedig óriási szerepe volt a Guardiola keze alatt tanuló Erik ten Hagnak is.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik