Niké liga: értékes döntetlent ért el a Kassa

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.03.02. 20:14
Döntetlennel zárta az alapszakaszt a Kassa (Fotó: Simon Pavlisin)
Iksszel zárta az alapszakaszt a Kassa. A Szlovák Niké Liga 22. fordulójában a kassaiak egy hajrában szerzett gólnak köszönhetően kétgólos döntetlent játszottak a Besztercebánya (Banská Bystrica) vendégeként.

Nem indult jól  a mérkőzés a kassaiak számára, ugyanis Martin Rymarenko már a negyedik percben vezetést szerzett a Besztercebányának. A gól azonban nem törte meg a vendégeket, és több ígéretes támadást vezettek. A 23. percben például látványos akció után Zan Medved hagyott ki nagy helyzetet. 

Ezt követően ismét a hazaiak vették át a kezdeményezést, de a kétgólos előnyt nem tudták elérni. Ezt pedig a Kassa a 82. percben megbüntette, amikor a tíz perccel azelőtt beálló Kristi Qose talált a hálóba, így kialakítva az 1–1-es végeredményt.

„Hétről hétre jobbak vagyunk, az újonnan igazolt játékosok pedig szépen lassan beépülnek. Az alsóházban folytatjuk...” – értékelt röviden a kassaiak sportigazgatója, Farkas Balázs.

SZLOVÁK NIKÉ LIGA
22. FORDULÓ
Banská Bystrica (Besztercebánya)–Kassa 1–1 (Rymarenko4., ill. Qose 82.)
Kassa: Figueiredo – Fabis, Sindelár, Kruzliak, Innocenti, Davis - Fasko (Gorosito 90.+6.), Hocko (Qose 72.), Gallovic – Medved, Obounet (Jones 72.) Edző: Ján Kozák Jr.

Korábban
DAC–Zilina 1–1  (Ramadan 56., ill. Sauer 6.) 

 

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik