A PSG támadója majdnem összeverekedett Szonnal az Ázsia-kupa-búcsú előtt

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.14. 14:43
Az elődöntős búcsú előtti este majdnem összeverekedett egymással Lee Kang In és Szon Hung Min (Fotó: Getty Images)
Meglepetésre nem jutott be a döntőbe a katari Ázsia-kupán a végső győzelemre is esélyesnek tartott dél-koreai válogatott. Mint kiderült, a csapat felkészülését egy váratlan közjáték nehezítette, a Jordánia elleni elődöntő előtti este ugyanis majdnem összeverekedett egymással a Tottenham sztárja, Szon Hung Min és a Paris Saint-Germaint erősítő Li Kang In.

A dél-koreai Yonhap hírügynökség jelentése szerint a Jordánia elleni elődöntő előtti este alakult ki feszültség a válogatottnál, ugyanis a csapatvacsoráról több fiatal játékos is sietve távozott, hogy asztaliteniszezhessenek.

Ez nem tetszett a Tottenham sztárjának, Szon Hung Min ugyanis szeretett volna beszélni a fiatal játékosokkal a csapattársakkal való kapcsolatról, de a társak nem akarták meghallgatni csapatkapitányukat, aki annyira összekapott a PSG-ben játszó Li Kang Innel, hogy a felek majdnem összeverekedtek. Szonnak így is kimozdult az egyik ujja, s sérülten játszott a Jordánia elleni, 2–0-ra elvesztett meccsen.

A Koreai Labdarúgó-szövetség (KFA) megerősítette, hogy az incidensről szóló hírek igazak, ezt követően Li Kang In közösségi oldalán kért elnézést a társaktól és a szurkolóktól.

„Egy cikk arról számolt be, hogy vitába szálltam Szon Hung Minnel az Ázsia-kupa elődöntője előtt. Nagy csalódást okoztunk a futballszurkolóknak, akik mindig szurkolnak válogatottunknak. Nagyon sajnálom. Uralkodnom kellett volna magamon és követnem kellett volna a társaim tanácsát, de sajnálom, hogy rossz képet mutatok a rajongók felé. Elnézést kérek a sok embertől, akinek csalódást okoztam” – írta Li Kang In.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik