Szaúd-Arábia: C. Ronaldo győztes gól, Neymar-gólpasszok

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2023.09.29. 22:10
null
Újabb Ronaldo-gól (Fotó: AFP)
Nyerni tudott idegenben Cristiano Ronaldo csapata, a portugál klasszis a 87. percben értékesített egy büntetőt, ezzel szerezte meg az Al-Naszr mind a három pontot az Al-Tai otthonában. Az Al-Naszr a győzelemmel fellépett a dobogóra, de nem maradt ott a forduló végéig – Ronaldo tíz góllal vezeti a góllövőlistát, a második helyen a hatgólos Malcom, Szalem al-Davszari, Moussa Dembélé, Sadio Mané kvartett áll.

 



 

A Bunu, Kalidou Koulibaly, Rúben Neves, Szergej Milinkovics-Szavics, Szalem Al-Davszari, Alekszandar Mitrovics, Neymar, Malcom sorral kiálló Al-Hilal az Éver Banega, Habib Diallo, Yannick Carrasco trióval rohamozó Al-Sababot fogadta. Sokáig nem született gól a mérkőzésen, de egy szép fejessel megtörte a vendégek ellenállását Koulibaly, Neymar szöglete után, majd a hajrá felvezetéseként Alekszandar Mitrovics is betalált, szintén a brazil csatár előkészítése után (a szerb centert alighanem Budapesten is láthatjuk októberben, a magyar válogatott elleni Eb-selejtezőn, ahogy Milinkovics-Szavicsot is).

Az Al-Hilal ezzel a győzelemmel visszavette az első helyet a Karim Benzema nélkül kiálló, az Al-Fajha otthonában gól nélküli döntetlent játszó Al-Ittihadtól.




 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik