FK Csíkszereda: újabb döntetlen – sorozatban harmadszor

BOROS MIKLÓS (Csíkszereda)BOROS MIKLÓS (Csíkszereda)
Vágólapra másolva!
2023.09.16. 12:32
null
A piros-feketében játszó szeredaiak újabb döntetlent játszottak (Fotó: Pál Zoltán/FK Csíkszereda)
Sorozatban harmadszor játszott döntetlent az FK Csíkszereda a román másodosztályban, a székelyföldi labdarúgócsapat ezúttal hazai pályán szerzett egy pontot az előző két idényben még élvonalbeli CS Mioveni ellen.

 

A szeredai együttesben a két legfrissebb igazolás, a Sepsi OSK-tól kölcsönvett Nistor Ákos és a Déváról érkezett Bloj Ervin is bekerült a kezdőcsapatba, s éppen ők voltak azok, akik a játék szokatlanul magas ritmusát diktálták. Mindkét oldalon bőven akadt gólhelyzet, de egyik gárda sem tudott betalálni: az első félidőben a vendégektől Stefan Blanaru lőtt az üres kapu mellé, a másodikban a csíki kapitány, Csürös Attila fejelt a felső lécre, Magyari Szilárd pedig közelről a kapusba lőtt.

Az FK anyaországi játékosai közül Nagy János végig a pályán volt, Makrai Gábort a 70. percben cserélték le, míg Babati Benjámin helyére Jelena Richárd állt be a 77. percben. Szabó Bálint és Pintér Bence csak tartalék volt, Kelemen Dávidot pedig nem nevezték a találkozóra. Hat forduló után a Csíkszereda 6 ponttal a 13. helyen áll.

ROMÁNIA, LIGA 2
6. FORDULÓ

FK Csíkszereda–CS Mioveni 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik