MLS: Busquets két évre írt alá Miamiban, hivatalosan is bemutatták

Vágólapra másolva!
2023.07.16. 22:51
null
Sergio Busquets az Inter Miami legújabb igazolása (Fotó: Inter Miami)
Hivatalosan is bejelentette Sergio Busquets érkezését az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami, a spanyol védekező középpályás 2025-ig írt alá.

 

Lionel Messi hivatalos bemutatása után Sergio Busquets érkezését is bejelentette az Inter Miami. A világbajnok spanyol középpályás kiemelt fizetésű játékos lesz David Beckham klubjánál és a napokban csatlakozik a kerethez.

A klub bejelentése alapján Busquets a 2025-ös MLS-idényig írt alá és akár Messivel közösen mutatkozhat be július 21-én a Cruz Azul ellen a Ligák Kupája elnevezésű sorozatban.

„Ő az egyik legokosabb játékos, aki valaha ebben a sportágban játszott. Példátlan szinten olvassa a játékot és annak minden részére hatással van. Sergio egy igazi győztes, egy vezető és egy világklasszis tehetség. Izgatottan várjuk, hogy képviselje a franchise-unkat” – nyilatkozta a klub honlapjának Chris Henderson sportigazgató.

„Ez egy különleges és izgalmas lehetőség, amit nagyon izgatottan fogadok. Alig várom, hogy az Inter Miamiban tegyem meg a következő lépést a karrieremben” – mondta Busquets, akit lenyűgözött a klub, amikor tavaly Miamiban járt a Barcelonával.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik