Játékossors: De Gea, Ramos, Iniesta, Hazard – sztárok sorának nincs még csapata

Vágólapra másolva!
2023.07.31. 12:07
null
David de Geának, Andrés Iniestának, Eden Hazard-nak és Sergio Ramosnak sincs még meg az új csapata (Fotók: Getty Images)
A legtöbb bajnokságban augusztus 31-én zárul az egy hónappal ezelőtt megnyílt nyári átigazolási időszak, ezért egy hónappal annak vége előtt megnéztük, kik azok a labdarúgók, akiknek nincs még meg az új klubjuk – a teljesség igénye nélkül Kamada Daicsi, David de Gea, Adama Traoré, Jesse Lingard, Andrés Iniesta vagy éppen Eden Hazard igazolható szabadon, míg a magyarok közül az 1.2 millió euróra taksált Vécsei Bálintnak és az 1 millió eurót érő Varga Kevinnek nincs még klubja.

 

A Transfermarkt listája szerint a legtöbbre taksált klub nélküli játékos a német Eintracht Frankfurttal nem hosszabbító, 26 éves japán támadó középpályás, Kamada Daicsi. A 27 millió euróra taksált labdarúgó több mint duplaanyit ér, mint a második helyezett David de Gea, aki a hírek szerint bár közel állt a hosszabbításhoz a Manchester Unitednél, végül nem maradt, s az MU pedig szerződtette az Interrel BL-döntős André Onanát.

A lista harmadik helyén a legutóbb a Wolverhamptonnál játszó támadó, Adama Traoré Diarra áll holtversenyben a szintén 10 millió euróra becsült kolumbiai védővel, az Evertont elhagyó Yerry Minával, de számos komoly tapasztalattal és/vagy eredménysorral rendelkező labdarúgónak nincs még klubja.

Összeállítottunk egy 30 éves vagy annál fiatalabb szabadon igazolható labdarúgókból és egy 30 évnél idősebb szabadon igazolható labdarúgókból álló kezdőcsapatot. Szavazzon, ön szerint melyik csapat nyerne.

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csapat az erősebb?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A 30 ÉVES VAGY ANNÁL FIATALABB SZABADON IGAZOLHATÓ JÁTÉKOSOK ÁLOMCSAPATA (zárójelben a játékosok legutóbbi csapatai)
Timo Horn (1. FC Köln) – Florent Hadergjonaj (Kasimpasa), Yerry Mina (Everton), Axel Tuanzebe (Manchester United), Nico Schulz (Borussia Dortmund) – Kamada Daicsi (Eintracht Frankfurt), Tiemoué Bakayoko (Chelsea, kölcsönben AC Milan), Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool FC) – Adama Traoré Diarra (Wolverhampton Wanderers), Mariano Díaz (Real Madrid), Lucas Moura (Tottenham Hotspur)

A 30 ÉVNÉL IDŐSEBB SZABADON IGAZOLHATÓ JÁTÉKOSOK ÁLOMCSAPATA
David de Gea (Manchester United) – Danny Rose (Watford), Jérome Boateng (Lyon), Sergio Ramos (Paris Saint-Germain), Marvin Plattenhardt (Hertha BSC) –Joao Moutinho (Wolverhampton Wanderers), Luiz Gustavo (Al-Naszr), Andrés Iniesta (Vissel Kobe) – Theo Walcott (Southampton), Diego Costa (Wolverhampton Wanderers), Eden Hazard (Real Madrid)

A SZABADON IGAZOLHATÓ JÁTÉKOSOK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA TUDJA MEGTEKINTENI!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik