Szaúd-Arábia: megállapodtak a Wolves kapitányával; két Chelsea-játékos is a kiszemeltek között

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.06.19. 10:17
null
Rúben Nevesért 55 millió eurót fizet az Al-Hilal (Fotó: Getty Images)
Sajtóhírek szerint mindenben megállapodott egymással a szaúd-arábiai Al-Hilal és a Wolverhampton középpályása, Rúben Neves. Emellett a Chelsea két játékosa, Kalidou Koulibaly és Hakim Zijes is a közel-keleti országba tart.

 

Már az orvosi vizsgálatokon is átesett a szaúd-arábiai Al-Hilal csapatánál a Wolverhampton középpályása, Rúben Neves – írja a The Athletic. A szaklap szerint a Premier League előző idényében 13. helyezett klub csapatkapitánya 55 millió euróért vált és három évre ír alá.

Nevest korábban a La Ligában szereplő Barcelonával hozták szóba, viszont a katalánok konkrét ajánlatot sosem tettek érte, ráadásul Xavi nem benne látta a távozó Sergio Busquets utódját.

Az Al-Hilal a 26 éves portugál mellett a Chelsea védőjét, a szenegáli Kalidou Koulibalyt is a soraiban tudná. Fabrizio Romano, olasz újságíró szerint a klubnál pedig azt remélik, hogy Neves leigazolása a hátvédet is meggyőzheti, hogy ne töltse ki a szerződését, és váltson.

Szintén a The Athletic jelenti, hogy Cristiano Ronaldo klubja, az Al-Naszr is erősítene. A szaúdi bajnokság előző idényének ezüstérmese a Betis védekező középpályását, William Carvalhót és a Chelsea szélsőjét, Hakim Zijest szerződtetné. A lap szerint a klub az újjáépítésen dolgozik és jelenleg is keresi új vezetőedzőjét, miután áprilisban menesztette Rudi Garciát.

Hakim Zijes (balra) és William Carvalho is Szaúd-Arábiába tart (Fotó: Getty Images)
Hakim Zijes (balra) és William Carvalho is Szaúd-Arábiába tart (Fotó: Getty Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik