Edzősors: 18 napig tartott Joao Janeiro craiovai kalandja – hivatalos

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.21. 12:36
null
Joao Janeiro egy mérkőzésen sem irányította a FCU Craiovát (Fotó: Facebook/Fotbal Club Universitatea 1948)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Superliga) érdekelt FCU Craiova a hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott frissen kinevezett vezetőedzőjével, Joao Janeiróval.

Az Adrian Mititelu által tulajdonolt klub közleménye szerint a portugál szakember személyes okokra hivatkozva kérte kontraktusa felbontását. „Reméljük, hogy a jövőben újra együtt dolgozhatunk Joaóval, aki nem volt itt sokáig, de egy élmény volt a közös munka” – búcsúzott a 41 éves szakembertől a dél-romániai együttes.

Mindeközben a Gazeta Sporturilor megtudta a távozás okát is: a portugál szakember nem tudott közös nevezőre jutni Dan Vasilica gyúróval, aki a tulajdonos bizalmi emberének számít, s a klub élvonalba való feljutása óta minden ott dolgozó edző stábjában ott volt. Mititelu megpróbálta kibékíteni a feleket, de nem járt sikerrel, így elfogadta Janeiro távozási kérelmét.

„A saját stábommal akartam dolgozni, ezt nem lehetett megoldani, ezért a távozás mellett döntöttem” – nyilatkozta a román sportlapnak Joao Janeiro.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik