DAC: Sokan nem akarják, hogy egy olyan csapat legyen bajnok, mint mi – Kalmár

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2023.05.08. 08:43
Történetének egyik legfontosabb mérkőzésén hazai pályán 3–2-re kikapott a DAC a Slovantól, ezzel a pozsonyiak gyakorlatilag megnyerték a bajnokságot is. A találkozó után a két gólpasszt adó Kalmár Zsolttal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Kalmár Zsolt nehezen találta a szavakat a lefújás után.

„Sokan látták, megtett mindent a csapat, és voltak döntő szituációk, amikből mentálisan mi tudtunk volna jobban kijönni, de… Nehéz mit mondani, mert még játszani akarok… Gratulálok a csapatnak, nagyszerűen küzdött, kettő-egynél sem adtuk fel, és tudtunk egyenlíteni. Utána benne volt a gól a játékunkban, és egy szerencsétlen szituációból eljöttek, és tizenegyest kaptak. Úgy néz ki, nemcsak tizenegy ember ellen kell küzdenünk, hanem sok mindenki ellen. Így mindig örök másodikak leszünk. A csapat mindent megtett, megyünk tovább. A bajnokság már elúszott, nem rajtunk múlik. Lesz két meccsünk, ezeken győzni szeretnénk, aztán meglátjuk, hogy alakul.”

Videónkban beszél arról: tudtak-e készülni arra, hogy nem csak tizenegy emberrel kell megküzdeniük, De reagál arra is, hogy Vladimír Weiss beintett a gólja után a magyar tábornak, és természetesen a fantasztikus hangulat is szóba kerül.

NÉLKÜLED, PARÁDÉS ÉLŐKÉP, HIMNUSZ – FANTASZTIKUS VOLT A HANGULAT

ÍGY SZÓLT A NÉLKÜLED A MECCS ELŐTT

SZLOVÁK FORTUNA LIGA
RÁJÁTSZÁS, 8. FORDULÓ
DAC 1904–Slovan Bratislava 2–3 (1–1)
Dunaszerdahely, Mol Aréna, 12 211 néző. Vezette: Glova
DAC:
Petrás – Alex Pinto, Kruzliak, Brunetti, Andzouana (E. Davis, 11.) – Nebyla, Kácer, Kalmár Zs. – Blackman (Ramadan, a szünetben), Krsztovics, Veselovsky (Niarhosz, 77.). Vezetőedző: Adrián Gula
Slovan: Trnovsky – Medvedev, Kasia, De Marco, Lovat – Kucka, Csakvetadze (Barszegjan, 89.), Kankava – Csavrics (Zmrhal, 83.), Abubakari (Weiss, 89.), A. Green. Vezetőedző: id. Wladimír Weiss
Gólszerző: Krsztovics (5.), Ramadan (80.), ill. Lovat (41.), A. Green (74.), Weiss (90+4. – 11-esből)
Kiállítva: Weiss (90+8.)

Az élcsoport: 1. Slovan 66 pont, 2. DAC 61 pont, 3. Spartak Trnava 46 pont

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik