Felkészülés: kikapott a Salzburgtól a Liverpool; döntetlent játszott a Napoli

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.07.27. 23:06
null
Benjamin Sesko a 31. percben szerezte meg a győztes gólt (Fotó: Getty Images)
Felkészülési mérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett a Liverpool a Red Bull Salzburg otthonában. Az osztrákok Sesko góljával győzték le Klopp csapatát. A Napoli vezetett a török Adana Demirspor ellen, de a vendégek fordítani tudtak. Aztán az első gólt szerző Lozano a hosszabbításban ismét betalált, ezzel beállítva a 2–2-es végeredményt. 

 

A Manchester United radarján lévő Benjamin Sesko 31. percben szerzett góljának köszönhetően 1–0-ra legyőzte a Red Bull Salzburg a Liverpoolt. Jürgen Klopp együttese felforgatott kezdővel vágott neki a mérkőzésnek, James Milner például balhátvédként kapott helyet a kezdőcsapatban. A 60. perc környékén ugyan Klopp ugyan behozta a legjobbjait, de a Pool nem tudott egyenlíteni, maradt az 1–0.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Red Bull Salzburg (osztrák)–Liverpool (angol) 1–0 (1–0)

Salzburg, Red Bull Arena
Liverpool:
Adrián – Mabaya (Alexander-Arnold, 59.), J. Gomez (Van Dijk, 59.), Konaté (Matip, 59.), Milner (Robertson, a szünetben) – N. Keita (Morton, a szünetben; Henderson, 59.), Bajcetic (Fabinho, 59.), C. Jones (Thiago, 59.) – Elliott (Szalah, 59.), Darwin Núnez (Firmino, a szünetben), Fabio Carvalho (Luis Díaz, 59.)
Gólszerző: Sesko (31.)

Hirving Lozano góljával vezetett a Napoli az Adana Demirspor elleni felkészülési mérkőzésen, azonban a törökök Mario Balotelli büntetőjével a 74. percben kiegyenlítettek. A 87. percben ismét büntetőhöz jutottak a vendégek, ezt Yusuf Sari értékesítette. Az adanaiak végül nem tudtak nyerni, mivel Lozano a hosszabbításban újra betalált és beállította a 2–2-es végeredményt.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Napoli (olasz)–Adana Demirspor (török) 2–2 (0–0)
Castel di Sangro
Napoli:
Meret – Di Lorenzo (Zerbin, 66.), Rrahmani (Juan Jesus, a szünetben), Östigaard, Mário Rui (M. Olivera, 66.), Anguissa (Fabián, a szünetben), Demme (Lobotka, a szünetben), Gaetano (Zielinski, a szünetben), Politano (H. Lozano, a szünetben), Osimhen, Elmasz (Kvarachelija, a szünetben)
Gólszerzők: H.Lozano (55., 90+4.) ill., Balotelli (74. – 11-esből), Sari (87. – 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik