Eurofutball: júniusban a horvát és a török liga is folytatódik

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.05.06. 14:45
Júniusban a horvát és a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban is újraindulnak a küzdelmek – jelentették be az illetékesek szerdán.

A Horvát Labdarúgó-szövetség (HNS) a hivatalos honlapján tudatta, hogy május 30-án és 31-én megrendezik az országos kupasorozat két elődöntőjét (HNK Rijeka–NK Osijek, Slaven Belupo–NK Lokomotiva Zagreb), majd egy héttel később, június 6-án az élvonalban is – melynek tabelláját az edzőváltáson átesett Dinamo Zagreb 18 pontos előnnyel vezeti a Rijeka előtt – folytatódnak a küzdelmek. Az alsóbb osztályú bajnokságokat törölték.Horvát Labdarúgó-szövetség (HNS) a hivatalos honlapján tudatta, hogy május 30-án és 31-én megrendezik az országos kupasorozat két elődöntőjét (HNK Rijeka–NK Osijek, Slaven Belupo–NK Lokomotiva Zagreb), majd egy héttel később, június 6-án az élvonalban is – melynek tabelláját az edzőváltáson átesett Dinamo Zagreb 18 pontos előnnyel vezeti a Rijeka előtt – folytatódnak a küzdelmek. Az alsóbb osztályú bajnokságokat törölték.

HNS on Twitter

Stigle su odlične vijesti za sve nogometaše, trenere i ljubitelje nogometa - potvrdi li Stožer civilne zaštite predložene datume za popuštanje mjera u sportu, utakmicama polufinala HNK 30. svibnja mogao bi početi nastavak nogometne sezone u https://t.co/WiXxHMQ0K2



Törökországban a futballszövetség (TFF) elnöke, Nihat Özdemir jelentette be, hogy június 12-én újraindulnak a csatározások a ligában, és a bajnokság a tervek szerint július végén fejeződik be. A Süper Liget nyolc fordulóval a zárás előtt a Trabzonspor vezeti, de csak jobb gólkülönbségével előzi meg a második helyezett Istanbul Basaksehirt. A Galatasaray a 3., a Besiktas az 5., a Fenerbahce a 7. helyen áll.

Yeni Şafak Spor on Twitter

Nihat Özdemir: "Futbola dönüş için sağlık kurulumuz çok önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Tüm tedbirleri içeren bir protokol hazırlandı, 1. kısmını kamuoyu ile paylaştık. Müsabaka evresini de en kısa sürede kulüplere ve kamuoyuna duyuracağız.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik