Hollandia: Moniz az alkalmas személy a Feyenoord élére?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.04. 11:41
Mint arról beszámoltunk, az idény végén távozik posztjáról Fred Rutten, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Feyenoord vezetőedzője. A helyi sajtó már a lehetséges utódokról ír, a jelöltek között pedig felbukkant Ricardo Moniz, a Ferencváros korábbi trénerének neve is.

Arról korai lenne beszélni, hogy a Salzburgnál, a Hamburgnál és az 1860 Münchennél is dolgozó szakembert a Feyenoord kispadjára esélyes edzők között tartják-e számon, a voetbalprimeur.nl című portál mindenesetre felsorolta azokat a szakembereket, akik szóba jöhetnek Rutten utódjaként.

A honlap szerint a Jean-Paul van Gaster, Giovanni van Bronckhorst edzőpáros tűnik a legkézenfekvőbb megoldásnak, de Moniz mellett John Karelse, Alfons Groenendijk, Jan van Dijk, Gert Kruys, Cor Pot, Wim Jansen, Cor Adriaanse, Willem van Hanegem és Jos Luhukay nevét is bedobták Rutten utódjelöltjeinek táborába.

A holland oldalon szavazni is lehet, hogy a szurkolók kit tartanának a legalkalmasabbnak a poszt betöltésére. A voksolóknál egyelőre Van Hanegem vezet, míg Moniz a negyedik helyen áll 13 százalékkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik