Edzősors: Örülök, hogy nem felejtettek el otthon - László Cs.

Vágólapra másolva!
2013.10.11. 13:20
László Csaba legutóbb a litván labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya volt, ám szeptember közepén felállt a kispadról. Azóta nincs munkája, ám elárulta: több helyről is keresték, és örül neki, hogy Magyarországon sem felejtették el.

„Nem tartom kizártnak, hogy a jövőben még munkát vállalok a litván szövetségnél – idézi az eurofootball.lt László Csabát. – Amikor bejelentettem, hogy távozom, az első három hívás Skóciából érkezett. Magyar újságírók is megkerestek, hogy lennék-e a válogatott szövetségi kapitánya. Nehéz volt erre válaszolni, de jólesett, hogy nem felejtettek el."László Csabát. – Amikor bejelentettem, hogy távozom, az első három hívás Skóciából érkezett. Magyar újságírók is megkerestek, hogy lennék-e a válogatott szövetségi kapitánya. Nehéz volt erre válaszolni, de jólesett, hogy nem felejtettek el."

„Szerettem volna folytatni a munkát, amiikor korábban megkeresett egy német másodosztályú klub és a skót Kilmarnock is, mindkettőt azonnal visszautasítottam, nem is kezdtem tárgyalni velük. Most úgy látom, hogy ez hiba volt, arra számítottam, hogy a 2016-os Eb-ig maradhatok a litván válogatottnál" – tette hozzá a magyar szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik