Monaco: dolgoznak a Sampdoria kapusának megszerzésén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.13. 18:39
Mino Raiola, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sampdoria kapusának, Sergio Romerónak az ügynöke a Telenordnak elmondta, dolgoznak azon, hogy a 26 esztendős kapus még a nyári átigazolási időszakban a Monacóhoz kerülhessen.

A nagybevásárlást tartó hercegségbeli klub idén már csaknem 150 millió eurót költött új játékosokra, de kapust még nem igazolt. A jelek szerint azonban „rajta van az ügyön”, és komolyan érdeklődik a Sampdoria argentin válogatott kapusa, Sergio Romero iránt.

„Dolgozunk az átigazoláson. Jelenleg nem tudok ennél többet mondani, mert még nem született megegyezés. Tisztában vagyok vele, hogy péntekig számos hír fog napvilágot látni” – mondta a kapus menedzsere, Mino Raiola, akinek a szavaiból arra lehet következtetni, hogy három nap múlva pont kerülhet az ügy végére.

A Sampdoria egyébként már megkezdte Romero utódjának keresését, és sajtóhírek szerint a Palermo két kapusára, Stefano Sorrentinóra és Emiliano Vivianóra, valamint a Sienát erősítő Gianluca Pegolóra is szemet vetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik